Glasservice

image
glasschade

Glasservice

Als het om glas gaat, is er ontzettend veel mogelijk. Al die mogelijkheden zijn natuurlijk fijn, maar het kan het kiezen ook lastig maken. Kom gerust naar onze showroom om u te laten adviseren! Uiteraard plaatsen onze glasspecialisten het glas ook. Hieronder kunt u zien welke soorten wij in ons assortiment hebben.

Glasschade

Barst in uw raam of andere glasschade? Bel Bol Schildersbedrijf: wij kunnen u heel snel helpen bij het vervangen van uw ruit. Onze glasservice werkt voor alle glasverzekeringen. De glasreparatiedienst opereert in Noord-Holland. Ook ’s avonds en in het weekend komen wij u helpen bij glasschade. Heeft u schade? U kunt ons bereiken via tel. 0229-541350 of 06-21274226.

Enkel glas

Enkel glas is een veelzijdige glassoort met tal van mogelijkheden voor zowel binnen als buiten. Het kan bijvoorbeeld facet of poli geslepen worden..

Isolatieglas

Isolatieglas bestaat uit minimaal twee glasplaten met daartussen droge lucht. Dit zorgt voor een goede isolatie van uw woning. Daarnaast is dubbel glas een stuk sterker dan enkel glas.

HR++ glas

HR++ glas is de populairste glassoort onder huiseigenaren. Dat komt omdat het zeer goed isoleert. HR++ glas bestaat uit twee lagen met daartussen een ruimte die is gevuld met edelgas. Het edelgas zorgt voor nog betere isolatie.

Energyglas

Ruimtes met veel ruiten worden snel erg warm. Dat komt doordat gewoon glas erg veel zon doorlaat. Energyglas is voorzien van een speciale coating, waardoor het zonnestralen kan absorberen of afstoten.

Figuurglas

Figuurglas is een glassoort die niet geheel doorzichtig is, omdat er een figuur in zit. Het is dus zeer geschikt als afscheiding tussen verschillende ruimtes waar wel lichtinval, maar geen doorkijk gewenst is. Heeft u een specifiek figuur of patroon in uw hoofd? Kom inspiratie opdoen in onze showroom.

Brandwerend glas

Bij brand kan “normaal” enkel glas al snel breken. Hierdoor kan de brand zich snel verspreiden. Brandwerend glas kan beter tegen hitte en breekt minder snel. Wij hebben bijvoorbeeld glas met een thermische coating en brandvertragend materiaal. Zo kan de schade bij brand worden beperkt. Uiteraard maken wij dit glas voor u op maat.

Veiligheidsglas

Wij bieden verschillende soorten glas met extra beveiliging. Inbraakwerend glas is zo gemaakt dat er in korte tijd geen opening in kan worden gemaakt. Er kan hooguit een ster in ontstaan. Een ander type veiligheidsglas is draadglas. De metalen draden in dit glas, houden het bijeen, zodat dit niet direct uit elkaar valt bij breuk. Verder kunt u bij ons terecht voor gehard glas. Deze glassoort is vrijwel niet kapot te krijgen. Mocht het toch breken, dan breekt het in hele kleine stukjes zonder scherpe randen.

Spiegels

Geen badkamer is compleet zonder een goede spiegel. Maar natuurlijk staan spiegels ook mooi in iedere andere ruimte in huis. Door het plaatsen van spiegels lijkt een ruimte al snel groter. Bij ons kunt u terecht voor spiegels in alle soorten en maten.

Zoeken