verf

image
verf

Verf winkel

Nét een speciale kleur blauw in uw hoofd? Of nét een bepaalde kleur grijs? De keuze van een kleur verf is zo persoonlijk. Dat weten wij maar al te goed. U kunt in onze verf- behangspeciaalzaak een kleur opzoeken in een kleurenwaaier, zich laten inspireren door de Pure kleurenwand of ons aangeven welke kleur u zoekt, zodat wij voor u aan de slag gaan. Wij kunnen elke gewenste kleur voor u maken, zodat u altijd tevreden bent! Met ‘up too date’ computer gestuurde mengmachines maken wij de kleur verf die u wilt, terwijl u wacht. Ook kunnen wij uw bestaande kleur ‘inscannen’ met een zo genoemde spectrometer.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten verf, zoals muurverf, betonverf, houtverf, structuurverf, grondverf, houtverf en beitsverf. Allemaal natuurlijk van de beste kwaliteit. Bol Schildersbedrijf beschikt over een uitgebreid assortiment verf voor binnen en buiten. Wij verkopen onder meer Sikkens, Flexa, Sigma, Brander, Cetabever, Tenco, Traelyx en Wijzonol.

Vindt u het lastig om te kiezen? Dan komen onze kleur- en interieuradviseurs graag bij u thuis voor een advies op maat. En als u de schildersklus niet zelf wilt uitvoeren, dan kunt uiteraard een van onze professionele schilders laten komen.

Wanneer u al helemaal weet wat u nodig heft kunt u uw verf ook bestellen op onze webshop! In onze verfwebshop vindt u topkwaliteit verf. De verf kunt u thuis laten bezorgen of ophalen in onze winkel op de schrepel 6.

Beitsverf

Beitsverf geeft hout niet alleen een fraaie kleur, maar is ook een goede bescherming voor het hout. Het voordeel van beitsverf is dat er geen grondverf nodig is. De meeste beitsverf is transparant, waardoor u de houtnerf blijft zien. Maar we verkopen ook dekkende beitsverf in veel verschillende kleuren.

Houtverf

Houtverf, in de schilders mond ook wel aflakverf genoemd, is vochtafstotend en zorgt daarom voor het behoud van uw kozijnen en ander hout. Bol Schildersbedrijf verkoopt houtverf van verschillende topmerken en beschikt ook over de bijbehorende mengmachines. Hierdoor mengen wij uw houtverf snel in iedere gewenste kleur.

Schakelverf en systeemverf

De schakelverven en systeemverven zijn één-pot systemen verf. Dit betekend dat u geen grondverf nodig heeft. Wanneer u schildert met schakelverf is de onderhoud zéér gemakkelijk. We hebben voor u een top 3 schakel-/systeemverven op een rij gezet:

  1. Sigma Schakelverf Semi-Gloss
  2. Sikkens Rubbol EPS Plus
  3. Wijzonol LBH Systeemverf

Structuurverf

Met structuurverf brengt u gemakkelijk een structuur aan op uw muur. Daarmee worden meteen eventuele oneffenheden weggewerkt. De structuur in deze verf wordt gecreëerd door een korrel in de verf. Bol Schildersbedrijf verkoopt veel verschillende soorten structuurverf, die ieder voor hun eigen structuur zorgen.

Muurverf

Het verven van een muur is een gemakkelijke en snelle manier om een kamer een compleet nieuwe uitstraling te geven.  Bol Schildersbedrijf verkoopt muurverf van topmerken als Sikkens, Sigma, Flexa Pure, Brander en Wijzonol. De meest gebruikte muurverven zijn de Sigmapearl Clean Matt, Sikkens Alpha ProjecttexFlexa Pure Muurverf Extra Mat en de Brander Brava Matt. Al onze muurverf vindt u in de verf webshop en in onze showroom. 

Grondverf

Grondverf is een belangrijke basis voor schilderwerk. Zonder grondverf hecht de verf niet goed en is het oppervlak niet egaal. Zorg dus dat u investeert in een goede grondverf voor u gaat schilderen. Onze grondverf toppers zijn de Sigma S2U Primer, Sikkens Rubbol Primer en de Wijzonol Grondverf. Bekijk ons assortiment grondverven in onze webshop of kom langs in de showroom van Bol Schildersbedrijf. 

Betonverf

Een industrieel interieur is dé trend van dit moment. Door een betonnen muur of vloer te verven in plaats van te bedekken, creëert u snel die industriële look. Bovendien zorgt u er met betonverf voor, dat uw betonnen vloer minder zal slijten en dus geen gaten gaat vertonen. Op onze webshop verkopen wij onder andere twee goede betonverven van Sikkens. Dit zijn de Sikkens Wapex 650 en de Sikkens Wapex 660. 

JohnnyGo can ensure you always have no problems with water and plumbing as our experts know how to handle all of this!

Meest gestelde vragen

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?