Schilderwerk

image
schilderwerk

Schilderwerk door echte vakmensen

Een huis of gebouw dat goed in de verf zit, ziet er meteen al verzorgd en mooi uit. En dat willen we toch allemaal? Bol Schildersbedrijf heeft door z’n jarenlange ervaring (meer dan 120 jaar!) al heel wat panden schitterend geschilderd, zowel van binnen als van buiten. Onze schilders zijn echte vakmensen, die op de hoogte zijn van de laatste technieken en trends. Zij weten ook exact hoe ze te werk moeten gaan als het gaat om schilderwerk bij een renovatie, maar uiteraard ook bij het schilderen van nieuwbouw, aanbouw of verbouw.

U kunt bij ons terecht voor:

Ons personeel is VCA-gekwalificeerd, dit betekent dat wij veilig werken. Bol Schildersbedrijf is lid van onderhoudNL garantie, hierdoor bent u verzekerd van goed werk. Wij werken voor particulieren, bedrijven, aannemersbedrijven, VvE’s, woningstichtingen en scholen.

Binnen schilderwerk

Goed binnen schilderwerk is belangrijk voor een mooi interieur. Wat is er nu leuker dan zo nu en dan een frisse kleur in huis? Maar daarnaast zorgt het onderhouden van uw schilderwerk er ook voor dat uw huis is beschermd tegen vocht, schimmels en slijtage. Laat daarom regelmatig uw muren, plafonds en kozijnen schilderen voor een goed onderhouden huis. Onze erkende schilders kunnen deze klus voor u klaren. Wij werken met verfsystemen van topmerken als Sigma, Sikkens en Wijzonol en hebben hiervoor ook de bijbehorende mengmachines. Zo mengen we snel uw verf in iedere gewenste kleur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk heeft heel wat te verduren door regen en wind. Daarom is het belangrijk dat de buitenkant van een huis regelmatig opnieuw wordt geschilderd. Bijvoorbeeld als de verf loslaat of scheurtjes vertoont. Goed buitenschilderwerk is natuurlijk mooi om te zien. Maar door kozijnen en deuren regelmatig van een nieuwe laag verf te voorzien, voorkomt u ook houtrot. Onze erkende schilders kunnen deze klus voor u klaren. Wij werken met verfsystemen van topmerken als Sigma, Sikkens en Wijzonol en hebben hiervoor ook de bijbehorende mengmachines. Zo mengen we snel uw verf in iedere gewenste kleur. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Nieuwbouw schilderwerk

Naast het onderhouden van schilderwerk, kunnen onze schilders ook worden ingezet voor allerlei nieuwbouw schilderwerk. Zo werken wij bijvoorbeeld met aannemers, woningstichtingen, scholen en bedrijven. Laat u bijvoorbeeld een nieuw pand bouwen voor uw winkel? Of gaat uw restaurant verhuizen naar een nieuwe locatie? Dan kunnen wij u van nieuw schilderwerk voorzien! Ons personeel is VCA gekwalificeerd, dit betekent dat wij veilig werken. We zijn AF erkend, hierdoor bent u verzekerd van gegarandeerd goed werk. Onze schilders hebben veel ervaring met diverse soorten nieuwbouw schilderwerk en zijn dus voor veel klussen in te zetten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Renovatie schilderwerk

Soms is alleen een likje verf niet genoeg, bijvoorbeeld als er sprake is van houtrot en er al een tijd niets aan het schilderwerk is gebeurd. Vaak is dit specialistisch werk. Als renovatie schilderwerk niet goed wordt verricht, kan het hout (verder) gaan rotten. Daarom is het belangrijk dat dit schilderwerk goed wordt uitgevoerd. Natuurlijk klaren wij deze klus graag voor u. Wij beschikken over de juiste materialen en kennis. Ons personeel heeft ervaring in renovatie schilderwerk en kan ervoor zorgen dat uw kozijn of gevel weer vele jaren mee kan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meest gestelde vragen

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?