unilux

horren

image

Gezoem van muggen… Wespen die rondvliegen… Spinnen die over de muur kruipen… Niet meer in uw huis of op uw kantoor! Met de horren die Bol In- & Exterieur verkoopt is dat namelijk verleden tijd. Als u bijvoorbeeld kiest voor een hor voor uw schuifpui, raamhorren of een (plissé) hordeur zorgt u ervoor dat de diertjes en andere ongewenste insecten buiten blijven.

Een greep uit ons assortiment: hoogwaardige horren van het merk Unilux, waaronder plissé hordeuren, raamrolhorren, raam plissé en inzethorren. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een hor op maat.

Kunststoframen en -kozijnen? Hiervoor leveren we horren die zonder boren of schroeven kunnen worden gemonteerd. Bol In- & Exterieur kan de hor of plissé deur ook bij u komen en inmeten en bevestigen.

Bespreken wat de mogelijkheden voor u zijn? Kom langs in onze showroom voor vrijblijvende informatie en een prijsindicatie.

*TIP! Neem foto’s, tekeningen en/of +- maatvoering mee!

Rolhor

Wilt u altijd voorzien zijn van een goede hor die niet in het zicht zit? Dan is een rolhor de perfecte oplossing. Rolhorren zijn er wanneer u ze nodig hebt. En doet u de hor weer open, dan verdwijnt hij in zijn compacte behuizing aan uw kozijn. 

Inzethor

Wilt u niet het hele jaar vastzitten aan uw hor? Ga dan voor onze inzethorren. Deze kunnen op maat en op kleur worden gemaakt. Zo past de hor altijd bij en in uw raam. Een inzethor is tevens gemakkelijk te verwijderen. 

Raamhor

Met een raamhor haalt u wat frisse lucht naar binnen, zonder de ongewenste insecten. Wij verkopen veel verschillende soorten Raamhorren. Voor ieder raam en iedere situatie vindt u een passende raamhor in onze showroom.

Hordeur

Zomers lekker de deur open en toch insecten op afstand houden. Dat kan, want voor iedere deuropening hebben wij een hordeur op maat. Rolhorren, plisse hordeuren en vaste hordeuren. 

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?