Vloeren

image
vloeren

ons aanbod in vloeren

Gaat u voor een warm tapijt, of een stoere pvc of vinylvloer? We hebben het allemaal in onze winkel. Kom langs om het aanbod aan vloeren te bekijken, we adviseren u graag! Natuurlijk kunnen we de vloer ook bij u komen leggen.

PVC vloeren

Pvc vloeren zijn dé hit van dit moment. En niet voor niets: ze zien er uit als echt hout of steen, zijn super duurzaam en ze zijn heel gemakkelijk in onderhoud. Een pvc vloer is dus altijd een goede keus! Wij verkopen pvc vloeren van mFLOR en Therdex. Omdat deze waterbestendig zijn, zijn ze ook zeker geschikt voor de badkamer en de keuken. Deze pvc vloeren hebben ook een hoge slijtvastheid en worden daarom ook veel gebruikt in hotels en kantoren. En, ook niet onbelangrijk: vloerverwarming is geen probleem!

Vinyl vloeren

Vinyl is één van de meest veelzijdige vloeren van dit moment. Een vinylvloer is glad, en dus gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is vinyl isolerend en heeft het geluiddempende eigenschappen. Vinylvloeren zorgen voor warmte en rust in huis. Wij verkopen een brede collectie vinyl vloeren van Interfloor. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige vloeren die in veel verschillende designs te krijgen zijn. Zo vindt u altijd een vloer die bij u past.

Tapijt

Wat is er fijner dan het gevoel van een warm tapijt onder de voeten? Haal een stukje warmte in huis met een mooi tapijt van Interfloor. Deze tapijten zijn van een hoge kwaliteit en in heel veel kleuren en texturen te verkrijgen. Twijfelt u of een tapijt past bij uw ruimte? Wij adviseren u graag, in de showroom of bij u thuis!

Zoeken