Bent u op zoek naar een goede schilder voor binnen- of buitenwerk? Een professionele glaszetter? Naar deskundig en inspirerend advies op woongebied? Of wilt u een origineel of juist tijdloos behang of nieuwe zonwering? Welkom! Dan bent u nu aan het juiste adres. Bol Schildersbedrijf heeft al meer dan 75 jaar ervaring met schilderwerk, glasservice, afwerking, behang en interieuradvies. Dat betekent dat onze vakkundige schilders, glaszetters en woonadviseurs u op al deze gebieden kunnen helpen. Ons schildersbedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer dan een schildersbedrijf

Maar wij zijn meer dan een schildersbedrijf! In onze verf- behangspeciaalzaak in De Goorn kunt u heerlijk inspiratie opdoen voor uw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gordijnen en behang voor de woon- of kinderkamer, maar ook aan prachtige zonwering en horren. Wij volgen hierin de laatste trends. Als u wilt, geven onze adviseurs u gratis persoonlijk (kleur)advies. Dat kan in de winkel, maar ook bij u thuis!

Online bestellen

Weet u al wat u nodig heeft? Dan kunt u bij ons winkelen vanuit uw eigen huiskamer! In onze verfwebshop vindt u voordelige verf van topkwaliteit. U kunt deze thuis laten bezorgen of ophalen in onze winkel.

Neem een kijkje bij ons:

Zoeken