Bol In- & exterieur is een familiebedrijf en heeft al meer dan honderdtwintig jaar ervaring met schilderwerk, zowel binnen als buiten. Later is daar onze glasservice, afwerking, behang- en interieuradvies bij gekomen. We hebben dan ook enorm veel kennis in huis en kunnen u als geen ander adviseren. Of u nu op zoek bent naar een vakkundige schilder, een professionele glaszetter, deskundig en inspirerend advies op woongebied of wie weet wat allemaal: we heten u van harte welkom. Uw klussen zijn bij ons in goede handen. We werken alleen met de beste producten en vakmensen en denken graag met u mee. Bol In- & exterieur werkt zowel voor particulieren als bedrijven.

Onze interieur winkel

Maar wij zijn meer dan een schildersbedrijf! In onze verf- behangspeciaalzaak in De Goorn kunt u heerlijk inspiratie opdoen voor uw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gordijnen en behang voor de woon- of kinderkamer, maar ook aan prachtige zonwering en horren. Wij volgen hierin de laatste trends. Als u wilt, geven onze adviseurs u gratis persoonlijk (kleur)advies. Dat kan in de winkel, maar ook bij u thuis!

Onderhoud NL Garantie bedrijf

Garantie onderhoud NLBol In- & Exterieur is lid van OnderhoudNL, een ondernemersorganisatie in de schildersbranche. OnderhoudNL is een professionele, krachtige organisatie die zich inzet voor een betere positie van de branche en een maatschappelijke erkenning die economisch en sociaal van belang is. OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen.
Wij zijn in het bezit van een Erkenningscertificaat, dat wil zeggen dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. Hierdoor bieden wij optimale zekerheid over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en garantie.

Ontstaan van ons familiebedrijf

Eerste generatie
Voor het ontstaan van ons familiebedrijf gaan we een flink stuk terug in de tijd. Henk Bol staat aan de basis van het Bol In- & exterieur zoals we dat nu kennen. Meer dan negentig jaar geleden nam hij schildersbedrijf Leeuw uit de Beemster over. Henk overleed op 37-jarige leeftijd. Zijn broer Cor nam het bedrijf vlak na de Tweede Wereldoorlog over.

Tweede generatie
Met zoon Arie Bol kwam de tweede generatie in het schildersbedrijf, dat inmiddels Bol Schildersbedrijf heette. Ook zijn vrouw Nel werkte dagelijks mee. Samen bouwden zij het bedrijf uit tot een volwaardig schildersbedrijf met een mooie verf en behangspeciaalzaak.

Derde generatie
Rond de eeuwwisseling gingen ook de kinderen van Arie en Nel, Rik en Joris, in het bedrijf werken. Na vele mooie jaren besloot Rik het bedrijf te verlaten voor een andere uitdaging en nam Joris de dagelijkse leiding van het bedrijf volledig op zich. Inmiddels heten we Bol In- & exterieur en zijn we uitgegroeid tot een prachtig bedrijf dat op vele markten actief is. Dagelijks staat er een sterk team van vakkundige medewerkers en professionals voor u klaar.

Zoeken

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?